Plaćanje i dostava

PLAĆANJE I DOSTAVA

Načini plaćanja

 

Odabrani proizvodi mogu biti vaši  – na vama je da izaberete odgovarajuću mogućnost plaćanja:

 

magacin.me vam omogućava kupovinu odabranih proizvoda, plaćanjem i putem interneta i to:

Gotovinom (po prijemu pošiljke)

 

Plaćanje po prijemu pošiljke


Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

 

 Sigurnost plaćanja


Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno, za to garantuje, vodeći svjetski SSL certifikat. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostali veliki web shopovi. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

Veoma važna stavka, odnosi se na način dostave, slučaj reklamacije itd.

 

Brza i pouzdana dostava
Kupljena roba biće dostavljena do vaših vrata, na teritoriji cijele Crne Gore u roku od 24 h od trenutka kada roba bude spremna za isporuku, uklju;uju’i i dane vikenda i državnih i vjerskih praznika. Od strane naše kurirske službe, kupac će biti obavješten e-mail porukom. Takođe, kupac će biti kontaktiran telefonom, od strane kurira neposredno prije uručivanja proizvoda. Ukoliko kupac u tom trenutku ne bude u mogućnosti da primi kupljenu robu na adresu isporuke, kurir će je dostaviti na alternativnu adresu u istom mjestu, koju mu kupac saopšti.

Transport robe je 100% osiguran od strane kompanije koja vrši isporuku i u slučaju nastanka bilo kave štete, ista će biti u cijelosti nadoknađena kupcu.

Za kupovinu bilo kojeg proizvoda ili usluge koje nudi magacin.me, od Krajnjeg korisnika se zahtijeva prethodno otvaranje korisničkog profila. Otvaranje  korisničkog profila je odluka Krajnjeg korisnika. Otvaranje korisničkog profila je neophodno kako bi Krajnji korisnik imao lak i jednostavan pristup, ispisu svojih narudžbi, pregledu ranijih kupovina, te kako bi lako uređivao svoje postavke. Naša kompanija na svojoj Internet stranici, daje mogućnost  kupovine i bez otvaranja korisničkog profila nepoznatom kupcu, uz davanje kontakt mail adrese na koju će biti dostavljani podaci o narudžbi uz prethodnu potvrdu kupca sa date kontakt adrese.

Prilikom kupovine bilo kojeg proizvoda/usluge na našoj internet stranici, naša kompanija, ne snosi troškove naknade i troškove obrade kartica (odnosi se na kartično poslovanje). Svi uslovi plaćanja definisani su od nadležne banke.

Naša kompanija, prilikom dostave artikla kupljenih na magacin.me, internet stranici koristi dostavnu službu.

Pravo na raskid ugovora od strane Krajnjeg kupca regulisano je Zakonom o zaštiti potrošača.

 

Obračun dostave

 

Cijena se izračunava automatski i prikazuje se ispod odabranih proizvoda u korpi. Proizvodi se dostavljaju do ulaza u stambeni objekat. Dostvu vršimo na teritoriji cijele Crne Gore, svakim danom od 00 do 24 h. Dostava je besplatna ukoliko ukupan iznos porudžbine prelazi iznos od 10 eura.

 

Primjeri cijena dostave po grupama proizvoda

 

Proizvodi kao što su:

 

Proizvodi kao što su:

 

Proizvodi kao što su:

 

Proizvodi kao što su:

  • Tačan iznos cijene dostave možete provjeriti već na prvom koraku prilikom formiranja vaše korpe.

Dostavu proizvoda na teritoriji cijele Crne Gore vrše naši ugovorni partneri. Proizvode koji su na zalii po pravilu dostavljamo svakim danom, unutar 48 časova.

 

Rok isporuke za proizvode sa zalihe

 

Za porudžbine koje pristignu do 12:00 časova, proizvode ćemo poslati dostavnim službama isti dan, koji će na vašu adres biti dostavljeni najkasnije u roku od 24 časa.

 

Rok isporuke za proizvode koji se naručuju

 

U slučaju da proizvoda za koji ste se odlučili trenutno nema na zalihi, o roku isporuke ćete biti obaviješteni putem e.maila ili telefona, iz tog razloga vas molimo da kod popunjavanja prijave u sistem upisujete tačne podatke.

 

  • Svi naprijed navedeni uslovi važe isključivo za kupovinu preko magacin.me